onsdag 25. august 2010

Hvem sa at alt skulle gå på skinner?

Han som sa at livet er en lek, må gjerne få bytte med meg.
For jeg liker ikke denne leken noe mer.

Har begynt på nytt forsøk igjen og jeg kjenner at jeg pumper kroppen med noe som er langt fra ekte ting. Hormoner eller hva det nå enn er så fungere det. Det er bare at det ikke fungere slik jeg vil.
Jeg vil være gla og full av energi. Men ikke helt der for tiden.
Mer sårbar, veldig sårbar. Kan jo bli rar av mindre, det er jo ingenting som skal til før alt er i tårer. Et blikk kan være nok til at tårene triller, og alt faller i grus.

Mye kommer nok av at jeg ønsker dette så inderlig og det er bare så vondt at det ikke går. Og man vet ikke helt hvorfor det ikke går heller, det trenger jo bare å feste seg og bli der.......
er det så vanskelig for kroppen og forstå??

Var så sikker at det gikk bra sist gang og det at det ikke gikk gjør jo at man prøver å være litt mer realist og tenke at det kan jo hende at det ikke går nå heller.
Ja, jeg vet at jeg skal tenke positivt, men man skal klare nedturen hvis den kommer. Og den er lang hvis man ikke har tenkt litt på det negative. Lært av tidligere feil.
Men prøver å se positivt og tenke at det er for en periode også er den gamle gode Laila tilbake....

I`ll be back

torsdag 12. august 2010

Gammel jeg????

Dette her ble årets dag.
på jobben gikk alt bra og solen titter fram- digg.
Har egentlig litt overskudd som jeg skal bruke på litt fjerning av farmen med hybel kaniner.
I postkassen lå KK, og jeg måtte glise for meg selv når jeg la merke til hva som fulgte med bladet.
VAREPRØVE PÅ TENA LADY!!!!
Poff, plutselig føler jeg med som den eldre dama. Var helt latterlig egentlig.
Her trener jeg og føler meg sprek også skal kun noe så lite få en seg til å føle seg gammel.

Også tenker jeg at det er jo blitt feil og føle seg gammel pga tena lady,eller??
Nei, uansett.En god latter fikk jeg uansett.....

Les mer : http://www.tena.no (:

mandag 2. august 2010

Endelig mandag

Så var det endelig mandag.
Hvorfor endelig mandag?
Nei, har hatt en flott helg, men ble litt slitsom.....
Alt for mye moro.
Startet med 30 års lag på fredag, med god drikke.

Har man ikke testet denne ennå, så er det bare å løpe......nam nam

God, bare man ikke tar i seg alt mulig annet etterpå da... Da blir jo man veldig morsom, tror man selv da! Tror nok ikke at jeg er så morsom. Litt kanskje???

Kom oss hjem etter tur innom Shell og nattmat, det er jo hele trikset for at man skal overleve morgenen etter.Mat mat mat. Og man må holde seg unna sunn mat, jo verre jo bedre.

Våknet lørdag av at noen hadde stappet sand i halsen min og slått meg i hode, kanskje edrufanten?

Så bra at vi skulle på bursdag til tante da.Hurra for kake og kaffe. Kom oss dit nesten i tide og stolt.Desverre så ble min mann tilbudt en kald øl først så han var heldig.

Veldig misunnelig ja. Men det som var topp var jo at maten var pølser!! Det var digg i dag ja.Igjen viser det at junk mat er bra i visse situvasjoner.

Kom oss hjem og hoppet i nye klær så var det på ny bursdag. Denne gangen for kompis så her er det bare å hoppe i det- igjen.

Men med så gode og artige venner som vi har så ordnet det seg....jepp jepp. Kjempe artig. Danset og hadde alt fra kjempe seriøse til veldig useriøse samtaler. Herlig herlig, digger dere alle som gjør meg gla når man er samlet....

Lov meg edrufanten var på besøk igjen, hallo, trengte kun en gang. Denne gangen med en sekk med sand og hva han puttet i munnen aner jeg ikke, men ikke bra når man våkner.Utrolig hva en paracet og mer søvn gjør. Takk ole lukkøye.

Søndag besto av få ting: sove, spise bacon og egg, sove på sofa, spise junk mat, hente bil, spise godteri, masse godteri, sove mer........

Gla for mandag....